AJANKOHTAISTA JA TAPAHTUMIA

Vuoden Border 2022 -kilpailu

Vuoden 2022 aikana borderit osallistuivat isolla joukolla näyttelyihin, agilitykilpailuihin sekä erilaisiin kokeisiin. Borderterrierikerho ry. palkitsee parhaiten menestyneet jäsenistön borderit.

Vuoden Border 2022 -kilpailun kaikissa eri kategoissa palkitaan kunniakirjalla sekä ruusukkeella maksimissaan viisi parasta koiraa. Vuoden Näyttelyborder- ja Borderveteraani -pisteitä sekä eri metsästyskategorioiden pisteitä ei tarvitse laskea itse, vaan ne lasketaan KoiraNetin tulosten perusteella. Jos kaikki tulokset eivät näy KoiraNetissä, niistä on ilmoitettava sähköpostilla erikseen.

Kasvattajien, agilityborderien ja agilitytulokkaiden sekä Nose Work -borderien pisteet ja tulokset pitää ilmoittaa erikseen. Näiden osalta tulokset tulee lähettää valmiiksi laskettuna 31.1.2023 mennessä osoitteeseen vuodenborderi@gmail.com. Ilmoitettavissa tuloksissa on mainittava, missä ja milloin tulos on tehty. Lisäksi jos tulos ei näy KoiraNetissä, siitä lähetettävä erikseen tulosdokumentin kuva tai kopio.

Ilmoita siis borderisi tulostiedot tammikuun 2023 aikana, viimeistään siis 31.1.2023 mennessä!

Lisätietoja saat tarvittaessa kerhon sihteeriltä, sihteeri.borderi(at)gmail.com

Vuoden Border 2022 -kilpailut ja säännöt

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

Ensi vuoden kuumista kuumin kalenteri ilmestyy taas!

Vuoden 2023 borderikalenteri ilmestyy sopivasti joulumarkkinoille. Kalenteri on mitä mainioin lahjaidea, eikä ole hinnalla pilattu! Hinta on tuttu 15€ (plus tarvittaessa postikulut).

Kalenterin voi tilata sähköpostilla osoitteesta saltsi1310@gmail.com, noutaa Messukeskuksesta Koiramessuilta (la ja su) tai kerhon syyskokouksesta 11.12. 2022. Nouto onnistuu myös Merihaasta päivisin tai Vuosaaresta iltaisin (laita sähköpostia allekirjoittaneelle näissä tapauksissa).

Terveisin Salla

Kalenterikansi 2023