Kalenteri 2024

Huomio huomio!
Tämän joulun kuumin hittituote on valmistuu piakkoin! Kerhon jäsenten lähettämistä kuvista koottu kalenteri tulee painosta 11.12. ja postitus alkaa heti, kunhan Kalenterikoira Kyösti saa ne näppeihinsä.
Kalenteria saa Messukeskuksesta Borderikehän laidalta (16-17.12), iltaisin Vuosaaresta ja tietenkin aina luotettava posti polkee ne tilaajan luokse.
Tilaus osoitteesta saltsi1310@gmail.com, hinta on 15e (plus postikulut 5,50/kpl). Messarista tai Vuosaaresta noudettaessa ei postikuluja! Lasku lähtee sähköpostilla, Messarissa maksu onnistuu myös MobilePaylla.
P.S. Viime vuoden kalenteri oli loppuunmyyty!

Borderien terveystarkastuspäivä 13.12.2023 Espoossa

Borderterrierikerho järjestää joukkoterveystarkastuksen keskiviikkona 13.12.2023 alkaen klo 19, paikkana on eläinlääkäriasema Vetson, osoitteessa Mikkelänkallio 5, 02770 Espoo.

Viralliset silmä- ja polvitarkastukset sekä sydänkuuntelut tekee eläinlääkäri Lotta Axelson.

Borderterrierikerho maksaa silmätutkimuksen (71 €) jäseniensä yli 5-vuotiaille bordereille, joita ei ole aiemmin silmätarkastettu tai silmät on aiemmin tutkittu terveiksi. Kerho maksaa puolet (35,50 €) jäseniensä alle 5-vuotiaiden borderien ensimmäisestä silmätarkastuksesta.

Polvitarkastus ja sydänkuuntelu ovat omakustanteisia.

Hinnat: muut / jäsenen vanha koira / jäsenen nuori koira (hinnat jäsenille edellä mainittujen ehtojen mukaisesti)
• silmät 71 € / 0 € / 35,50 €
• silmät + polvet tai sydän 105 € / 34 € / 69,50 €
• silmät + polvet+ sydän 140 € / 69 € / 104,5 €

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse ilmo.borderi(at)gmail.com.

Ilmoittautumisaika on 10.11.-26.11.2023. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot aikataulusta yms. lähetetään osallistujille sähköpostilla ilmoittautumisajan jälkeen.

Kaikkiin tutkimuksiin tulee tehdä Kennelliiton sähköinen lähete ennakkoon. Lisätietoja osoitteesta https://www.kennelliitto.fi/tilaaterveystutkimus

Ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat tiedot:
• Koiran virallinen nimi
• Koiran rekisterinumero
• Koiran mikrosirun numero
• Koiran syntymäaika
• Koiran omistajan nimi
• Koiran omistajan osoite
• Koiran omistajan puhelinnumero
• Onko koiran omistaja Borderterrierikerhon jäsen
• Mihin tarkastuksiin koira osallistuu:
silmät / polvet / sydän

Tervetuloa!

Jalostustoimikunta

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

BORDERTERRIERIKERHO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 26.11.2023 KLO 13.00

Borderterrierikerho ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään sunnuntaina 26.11.2023 klo 13.00. Kokoukseen voi osallistua joko Helsingissä, osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, tai Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen viimeistään perjantaina 24.11.2023 sähköpostilla sihteeri.borderi@gmail.com tai puhelimitse 050 555 5092. 

Kokous on vaalikokous, jossa valitaan yhdistykselle erovuoroisten hallituksen- ja jalostustoimikunnan jäsenten tilalle uudet henkilöt. 

Kokouksessa käsitellään kaikki muutkin sääntömääräiset asiat:

 • Määrätään vuosi-, perhe- ja ainaisjäsenten sekä jäsenyhdistysten, EU:n ulkopuolisten jäsenien ja kasvattajien ilmoittamien jäsenien jäsenmaksujen suuruus tulevana toimikautena.
 • Hyväksytään hallituksen laatimat toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle toimintakaudelle.
 • Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa tarkastamaan tulevan toimikauden hallintoa ja tilejä.
 • Päätetään yhdistyksen asiainhoitoon liittyvistä palkkioista ja korvauksista.

 Lisätietoja: Sari Pöyhönen puh. 050 555 3038 tai sähköposti sari.m.poyhonen@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

~ Hallitus ~

Agilityn rotumestaruudet 12.11.2023 sekä Agilityn SM-kisat 25.-27.8.2023

Borderterrierikerhon agilityn rotumestaruudet kisataan Border Agility Team ry:n kisojen yhteydessä Ojangossa Vantaalla sunnuntaina 12.11.2023. Tarkempaa tietoa kisoista tulee lähempänä ajankohtaa.

Borderterrierikerholla on myös mahdollisuus lähettää Agilityn SM-kisoihin joukkue, jos innostuneita löytyy mukaan joukkueeseen.

Lisätietoja molemmista kilpailuista saat Merja Rauniolta, merja@rauniot.net

BORDERTERRIERIEN TUTUSTUMINEN HOOPERSIIN

Hoopers on laji, jonka suosio kehittyy ja kasvaa parhaillaan Suomessa huimaa vauhtia. Laji toimii Suomen Agilityliiton alaisuudessa. Hoopers-radat koostuvat hoopeista (kaarista), tynnyreistä, putkista ja veräjistä.

Hoopers on koiralle palkitsevaa, koska se opettaa koiraa itsenäiseen työskentelyyn. Laji ei ole fyysisesti kuormittava, mutta edellyttää tietysti perusterveyttä.

Hoopersiin tutustuminen järjestetään kerhon jäsenille Ojangon koiraurheilukeskuksessa Vantaalla Border Agility Teamin (BAT) nurmikentällä sunnuntaina 3.9.2023 klo 10.00 – 13.00. Kouluttajina toimivat Ragni Christiansson-Sarasto ja Tiina Suvanen. Mukaan mahtuu 10 koirakkoa ja koirakot valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koirakot jaetaan ryhmiin ja harjoittelu tapahtuu yksi koirakko kerrallaan.

Ilmoittautuminen: Sähköpostilla tapahtumat.borderi@gmail.com  Koulutuksen hinta on 15 €/koirakko ja koiran minimi-ikä on 1 v. Ohjeet maksusta ja koulutustapahtumasta tulevat sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan uutta hauskaa lajia!

Borderterrierileiri 1.-3.9.2023 *1 paikka vapaana peruutuksen vuoksi*

Borderileirillä vielä 1 paikka vapaana peruutuksen vuoksi.
Lisätiedot: borderileiri@gmail.com

Tervetuloa Borderterrierikerhon leirille!
Leiripaikkana toimii Koiraurheilukeskus Hauhovi
Osoite: Korventaustantie 32 ,14700 Hauho

Leirille mahtuu noin 20 koirakkoa ja ensisijaisesti osallistujalta 1 koira/laji. Leirimaksun hinta määräytyy valitun majoituksen mukaan ja sisältää sen lisäksi ruokailut (aamupala, lounas, kahvit), koulutukset, luennot ja muun ohjelman sekä saunan yhdelle henkilölle. Leirille ovat etusijalla Borderterrierikerhon jäsenet 30.6. asti.

Mikäli ilmoittautuminen perutaan 1.8. jälkeen, peritään leirimaksusta 50%.

Ilmoittautumiset:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfB_0EVcQEQG2sL0KS8oTXgWG2R1jPJ9zEHXGJvbhjqaqG0oA/viewform?usp=sf_link

AVAA LEIRIMAINOS TÄSTÄ

Jos herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse leirin järjestäjiin: borderileiri@gmail.com

Nuori Border -päivä 26.8.2023 Helsingissä

Nuori border 2023 -luettelo

Nuori Border -tapahtuman aikataulukirje

Nuori Border -päivään ilmoittautui 48 borderia

Nuori Border -ilmoittautuminen päättyi ja Maria Erlandssonin arvosteltaviksi on tulossa 48 borderia, joista uroksia on 24 koiraa ja narttuja 24 koiraa.

Arvostelu alkaa lauantaina 26.8.2023 Tuomarinkylässä klo 10.00 urosten arvostelulla, jonka jälkeen arvostellaan nartut. Viimeisinä tulevat sekä Kasvattaja- että Jälkeläisluokkiin osallistuvat.

Tapahtuman aikataulukirje löytyy ilmoituksen yläosasta. Osallistujille numerolaput tulevat sähköpostilla loppuviikon aikana. Sähköposti tulee osoitteesta tapahtumat.borderi@gmail.com. Jos sähköpostia ei löydy, tarkistathan myös roskapostin sekä muut mahdolliset saapuvan postin kansiot. Tarvittaessa voi olla yhteydessä yo. sähköpostiin. Kasvattaja- sekä jälkeläisluokkien numerolaput saa paikan päältä toimistosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Näyttelyn luettelo julkaistaan näyttelypäivän aamuna tällä nettisivulla sekä Borderterrierikerhon Facebook-sivuilla. Paperisia luetteloja tapahtumassa ei ole saatavilla.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää nuorien bordereiden parissa!

———-

Nuorten koirien epävirallinen katselmus Nuori Border -päivä järjestetään lauantaina 26.8.2023 Helsingissä Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa, osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, Helsinki. Näyttelyn arvostelee ruotsalainen borderterrierikasvattaja Maria Erlandsson (Kennel Groundworkers). Jos ilmoittautumisia tulee runsaasti, tapahtumaan tulee myös toinen tuomari, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Näyttelyn tarkempi alkamisajankohta sekä aikataulut julkaistaan viimeistään viikkoa ennen Nuori Border -päivää.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkki Nuori Border -päivään löytyy kerhon nettisivuilta https://www.borderi.fi/nuori-border-tapahtuma/
Voit ilmoittautua myös postitse. Tällöin lähetä Borderi 2/2023 -lehdessä oleva ilmoittautumiskaavake sekä maksukuitin kopio osoitteella:

Borderterrierikerho ry. c/o sihteeri Tuula Kiviniemi, Rosalankuja 6 B 39, 00590 Helsinki

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 6.8.2023. Ilmoittautumismaksu on 20 euroa/koira.

Maksaminen:

 • tilille Nordea FI18 1506 3000 1004 88
 • viitenumero 50144
 • maksun saaja Borderterrierikerho ry.

Nuori border -luokkiin ja Tule sellaisena kuin olet -luokkaan ilmoittaudutaan etukäteen. Kasvattaja- ja jälkeläisluokkiin voi ilmoittautua etukäteen, mutta paikan päälläkin ilmoittautuminen onnistuu.

Nuori border -luokat

 • Osallistumisoikeus on siis kaikilla 18.1.2022 – 25.3.2023- syntyneillä borderterriereillä.

Tule sellaisena kuin olet -luokka

 • Osallistumisoikeus kaikilla 17.1.2022 tai sitä aiemmin syntyneillä borderterriereillä, joita ei ole arvosteltu virallisessa koiranäyttelyssä ja jotka eivät ole aiemmin osallistuneet TSKO-luokkaan.

Lapsi ja koira -kilpailu

 • Alle 10-vuotiaiden ja 10–15-vuotiaiden luokat. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Kasvattaja ja jälkeläisluokat

 • Näyttelyssä arvostellaan myös kasvattaja- ja jälkeläisluokat. Ne ovat maksuttomia. Halutessaan luokkiin voi ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautuminen paikan päälläkin onnistuu. Luokat kootaan näyttelyyn ilmoittautuneiden koirien perusteella. Kasvattajaluokan esittämiseen tarvitaan kolme kasvattia ja ne saavat olla samasta pentueesta. Jälkeläisluokan esittämiseen tarvitaan kolme nartun tai uroksen jälkeläistä ja ne saavat olla samasta pentueesta.

Näyttely on myös avoin koirille, joita ei voida esimerkiksi kivespuutoksen, purentavirheen tai mutkahännän vuoksi arvostella virallisessa koiranäyttelyssä.

Tiedustelut: Sari Pöyhönen, puh. 050 555 3058 tai sari.m.poyhonen@gmail.com

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää mukavien borderien kanssa!

Näyttelytoimikunta

Näyttelykoulutus keskiviikkona 23.8.2023 Helsingissä

Borderterrierikerho järjestää jäsenilleen koulutuksen borderin näyttelyesittämisestä. Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti kerhon jäsenten nuorien koirien esittämiseen. Koulutukseen otetaan mukaan maksimissaan 15 koirakkoa ja jos tilaa jää, osallistua voi myös vanhemmatkin borderit.

Aika:     Keskiviikko 23.8.2023 klo 18.00–20.00
Paikka: Pyhtään puiston kenttä, Oulunkylä, Helsinki.
Oulunkyläntie 29, 00600 Helsinki
Hinta:   Koulutus on maksuton

Koulutuksessa käydään läpi hieman teoriaa, miten koiraa esitetään näyttelyissä. Tämän jälkeen harjoitellaan esittämistä käytännössä. Kouluttajina toimivat kokeneet borderikasvattajat ja näyttelykonkarit Kirsi Söderberg, Sari Pöyhönen ja Marjut Hallavo.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 20.8.2023 tapahtumat.borderi@gmail.com.

Ilmoittautumiseen laita oma nimesi, koiran virallinen sekä kutsumanimi sekä koiran ikä.
Lähempänä tapahtumaa kaikille ilmoittautuneille tulee vielä tarkempi ohjeistus koulutuksesta.

Tervetuloa mukaan!

BORDERI VESIRIISTA – ROTUMESTARUUSKOE 30.7.2023

Heinäkuun lopulla järjestetään ensimmäinen kerhon vesiriista- rotumestaruuskoe Tammelassa (Liesjärvi). Kokeen tuomaroi Lauri Similä.

Kilpailun osallistumisoikeus ja säännöt.

Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun loppupuolella, jonka jälkeen löydät kokeen yksityiskohtaisemmat tiedot Kennelliiton tapahtumakalenterista.

Lisätietoja antavat:
Carita Källi carita.kalli@elisanet.fi
Outi Palomäki outi.palomaki@gmail.com

BORDERTERRIERIEN ERIKOISNÄYTTELY LAUANTAINA 10.6.2023

Tervetuloa Erkkariin 10.6.2023

Erikoisnäyttelyyn ilmoitettiin kaikkiaan 119 borderia, joista 9 pentuja ja 42 urosta sekä 68 narttua.
Erikoisnäyttelyn aikataulukirjeen löydät ao. linkin takaa. Numerolaput näyttelyyn tulevat sähköpostiin viimeistään perjantaina 2.6.2023. 

AIKATAULU: https://www.borderi.fi/wp-content/uploads/2023/06/Aikataulukirje-ER2023.pdf

TULOKSET (Linkki avautuu näyttelypäivänä)  https://tulospalvelu.kennelliitto.fi/nayttelyt/frmTuloksetRyhma.aspx?N=12851&Lang=FIN 

Mukavaa erkkaripäivää kaikille!

Borderterrierien erikoinäyttely järjestetään Hakunilan urheilupuistossa Vantaalla lauantaina 10.6.2023. Näyttelyssä valitaan ROP- ja ROP Veteraani -koirien lisäksi myös ROP Juniori ja ROP Pentu -koirat. Näyttelyssä esitetään myös Kasvattaja- ja Jälkeläisluokat.

Paikka:         Hakunilan Urheilupuisto, Vantaa, osoite on Luotikuja 2, 01200 Vantaa.
Aika:             Lauantai 10.6.2023, näyttelyn aikataulu tarkentuu myöhemmin

Tuomarit:    Mark Lowry, Iso-Britannia (kennel Ravenside):
– aikuiset nartut, ROP, ROP-VET, ROP-JUN
Richard Wright, Iso-Britannia (kennel Borderxpress):
– kaikki pennut, ROP-pentu, aikuiset urokset, jälkeläisluokka, kasvattajaluokka.

Paras Pää -koiran tuomarit valitsevat yhdessä.
Tuomarit ovat varalla toisilleen.

Hinnat:       30 €, pennut ja veteraanit 25 €, yli 10-vuotiaat veteraanit ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen:    21.5.2023 mennessä

Sähköinen ilmoittautuminen:

 • netissä osoitteessa showlink.fi. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Postitse ilmoittautuminen osoitteeseen:

 • Borderterrierikerho ry. c/o Tuula Kiviniemi, Rosalankuja 6 B 39, 00590 Helsinki.
 • Ilmoittautumismaksu maksetaan tilille Nordea FI18 1506 3000 1004 88, viite 50115.

Huom! Näyttelykutsu, aikataulu sekä numerolaput lähetetään vain sähköisesti. Postitse niitä ei lähetetä.

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut:
Tiedustelut sähköpostilla tapahtumat.borderi@gmail.com, tai puhelimitse Tuula Kiviniemi, p. 050 555 5092 ja Katri Adolfsson, p. 050 553 3487

Muut tiedustelut:
Hanna Leppälä, hannalepp@hotmail.com, puh. 050 3441556 (vain iltaisin).

 

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää borderien kanssa!

 

Näyttelyssä mukana yhteistyökumppanit:

 

 

Borderien Rally-tokon mestaruuskilpailut sunnuntaina 28.5.2023

Borderien Rally-tokon rotumestaruudet ratkotaan Tuusulan Kennelkerho ry:n järjestämien 50 v. juhlakilpailujen yhteydessä sunnuntaina 28.5.2023.

TuuKKin  50 v. juhlakilpailut ovat tuplakisa, joissa borderien rotumestaruus ratkotaan Juhlakilpailu

B:n yhteydessä. Kilpailussa ovat kaikki luokat (ALO-MES) ja mukaan mahtuu kaikkiaan maksimissaan 60 koirakkoa kaikki osallistujat huomioiden. Tuomarina B-kilpailussa toimii Tarja Hiissa ja vastaavana koetoimitsija Marja Uusitalo.

Linkki Virkkuun: https://www.virkku.net/index.cfm?template=search.cfm&type=kokeet

Molempien kilpailujen ilmoittautuminen aukeaa Tuusulan Kennelkerho ry:n jäsenille ja borderterriereille (B-kilpailun osalta) 10.4.2023 klo 8:00 ja muille 17.4.2023 klo 8:00.

Ilmoittautumislomake löytyy TuuKKin sivuilla olevilta kilpailusivuilta

http://www.tuusulankennelkerho.fi/rally-tokon-tuplakisat-28-5-2023/

Borderien Rally-tokomestaruus ratkaistaan erillisen pistelaskutaulukon mukaisesti, jolloin kaikissa luokissa olevat borderit voivat osallistua kilpailuun. Pistelaskutaulukon löydät täältä.

Ilmoittautumisten käsittely ja kyselyt rallytoko@tuukk.fi, Kaisa Ahonen

Lisätiedot Borderterrierien osalta Kirsi Söderberg, kirsi.soderberg@helsinki.fi

 

Tervetuloa mukaan!

Agilityn piirimestaruuskilpailut 6.5.2023

Helsingin Seudun kennelpiirin agilityn piirimestaruuskisat järjestetään Ojanko Areenalla 6.5.2023. Borderterrierikerhon on tarkoitus osallistua joukkuekisaan mini- ja medijoukkueilla (4 koirakkoa + varakoirakko). Jos olet halukas edustamaan Borderterrierikerhoa, ilmoita koiran kokoluokka, ohjaajan nimi, koiran kutsumanimi, rek.no. ja virallinen nimi Merjalle (merja@rauniot.net) viimeistään 27.4. Kisat käydään kolmosluokan radoilla, mutta koiran ei tarvitse kilpailla kolmosissa voidakseen osallistua joukkuekisaan. Muistathan varmistaa, että sinulla on agilityseurasi lupa edustaa Borderterrierikerhoa. Borderterrierikerho maksaa ilmoittautumiskustannukset.

Tervetuloa mukaan!

Vuoden Border 2022 -kilpailuissa menestyneet

Vuonna 2022 muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen taas erilaisia koiratapahtumia pystyttiin järjestämään lähes normaalisti ja osallistujia eri kilpailumuodoissa oli runsaasti. Ilahduttavaa oli myös se, että Vuoden Border 2022 -kilpailuun saatiin runsaasti osallistujia ja paljon myös palkittavia bordereita.

Kaikista kategorioista palkitaan kunniakirjoin sekä ruusukkein maksimissaan 5 parasta borderia. Lisäksi Vuoden Näyttelyborder 2022 Ommik’s Hermes sekä Vuoden Borderveteraani 2022 Sangron Last First Kiss tulevat saamaan kiertopalkinnon vuodeksi käyttöönsä. Kiertävän Terras Oleksin muistopalkinnon saa näyttelybordereista paras, jolla on käyttötulos ja vuoden 2022 muistopalkinnon saaja on Gainsay Perfect To Night.
Ruusukkeet ja kunniakirjat postitetaan palkittaville maaliskuun lopulla.

Tarkemmat tulokset kategorioittain löytyvät täältä.

Lämpimät onnittelut kaikille menestyneille!

KUTSU: SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 23.4.2023 KLO 13.00

Borderterrierikerho ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään sunnuntaina 23.4.2023 klo 13.00. Kokous pidetään ensisijaisesti verkkokokouksena, mutta kokoukseen voi myös osallistua osoitteessa Vaahterakuja 9, Vantaa. Kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen sihteeri.borderi@gmail.com tai puhelimitse 050 555 5092 keskiviikkoon 19.4.2023 mennessä.

Microsoft Teams -kokouslinkki tullaan lähettämään ennakkoon etukäteen ilmoittautuneilla.

KUTSU
Sääntömääräinen kevätkokous 

Aika: sunnuntai 23.4.2023
Paikka: Microsoft Teams-kokous tai Vaahterakuja 9, Vantaa.
Teamsilla osallistuville jäsenille toimitetaan linkki kokoukseen sähköpostilla ennakkoon.

Kokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
 3. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 5. Työjärjestyksen hyväksyminen
 6. Vuoden 2022 toimintakertomuksen hyväksyminen
 7. Vuoden 2022 tilinpäätöksen hyväksyminen
 8. Tili- ja vastuuvapauden myöntäminen
 9. Kokouksen päättäminen

Lisätietoja: Sari Pöyhönen puh. 050 555 3038 tai sähköposti sari.m.poyhonen@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

~ Hallitus ~

Vuoden Border 2022 -kilpailu

Vuoden 2022 aikana borderit osallistuivat isolla joukolla näyttelyihin, agilitykilpailuihin sekä erilaisiin kokeisiin. Borderterrierikerho ry. palkitsee parhaiten menestyneet jäsenistön borderit.

Vuoden Border 2022 -kilpailun kaikissa eri kategoissa palkitaan kunniakirjalla sekä ruusukkeella maksimissaan viisi parasta koiraa. Vuoden Näyttelyborder- ja Borderveteraani -pisteitä sekä eri metsästyskategorioiden pisteitä ei tarvitse laskea itse, vaan ne lasketaan KoiraNetin tulosten perusteella. Jos kaikki tulokset eivät näy KoiraNetissä, niistä on ilmoitettava sähköpostilla erikseen.

Kasvattajien, agilityborderien ja agilitytulokkaiden sekä Nose Work -borderien pisteet ja tulokset pitää ilmoittaa erikseen. Näiden osalta tulokset tulee lähettää valmiiksi laskettuna 31.1.2023 mennessä osoitteeseen vuodenborderi@gmail.com. Ilmoitettavissa tuloksissa on mainittava, missä ja milloin tulos on tehty. Lisäksi jos tulos ei näy KoiraNetissä, siitä lähetettävä erikseen tulosdokumentin kuva tai kopio.

Ilmoita siis borderisi tulostiedot tammikuun 2023 aikana, viimeistään siis 31.1.2023 mennessä!

Lisätietoja saat tarvittaessa kerhon sihteeriltä, sihteeri.borderi(at)gmail.com

Vuoden Border 2022 -kilpailut ja säännöt

Ensi vuoden kuumista kuumin kalenteri ilmestyy taas!

Vuoden 2023 borderikalenteri ilmestyy sopivasti joulumarkkinoille. Kalenteri on mitä mainioin lahjaidea, eikä ole hinnalla pilattu! Hinta on tuttu 15€ (plus tarvittaessa postikulut).

Kalenterin voi tilata sähköpostilla osoitteesta saltsi1310@gmail.com, noutaa Messukeskuksesta Koiramessuilta (la ja su) tai kerhon syyskokouksesta 11.12. 2022. Nouto onnistuu myös Merihaasta päivisin tai Vuosaaresta iltaisin (laita sähköpostia allekirjoittaneelle näissä tapauksissa).

Terveisin Salla

Kalenterikansi 2023