NUORI BORDER -TAPAHTUMA

Nuori Border -päivä 18.6.2022 Helsingissä

Nuorten koirien epävirallinen katselmus Nuori Border -päivä järjestetään lauantaina 18.6.2022 Helsingissä Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa, osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, Helsinki. Näyttelyn arvostelee ruotsalainen borderterrierikasvattaja Anna-Karin Jiderlund, Kennel Crazy Train. Jos ilmoittautumisia tulee runsaasti, tapahtumaan tulee myös toinen tuomari, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkki Nuori Border -päivään löytyy kerhon nettisivuilta www.borderi.fi. Voit ilmoittautua myös postitse. Tällöin lähetä Borderi 1/2022 -lehdessä oleva ilmoittautumiskaavake ja maksukuitin kopio osoitteella:
Borderterrierikerho ry. c/o sihteeri Tuula Kiviniemi, Rosalankuja 6 B 39, 00590 Helsinki
Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 29.5.2022.
Ilmoittautumismaksu on 18 euroa/koira.

Maksaminen:
– tilille Nordea FI18 1506 3000 1004 88
– viitenumero 50144
– maksun saaja Borderterrierikerho ry.

Nuori border -luokkiin ja Tule sellaisena kuin olet -luokkaan ilmoittaudutaan etukäteen. Kasvattaja ja jälkeläisluokkiin voi ilmoittautua etukäteen, mutta paikan päälläkin ilmoittautuminen onnistuu.

Nuori border -luokat
– Osallistumisoikeus on siis kaikilla 14.3.2021 – 17.1.2022 syntyneillä borderterriereillä.

Tule sellaisena kuin olet -luokka
– Osallistumisoikeus kaikilla 13.3.2021 tai sitä aiemmin syntyneillä borderterriereillä, joita ei ole arvosteltu virallisessa koiranäyttelyssä ja jotka eivät ole aiemmin osallistuneet TSKO-luokkaan.

Lapsi ja koira -kilpailu
– Alle 10-vuotiaiden ja 10–15-vuotiaiden luokat. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Kasvattaja ja jälkeläisluokat
– Näyttelyssä arvostellaan myös kasvattaja- ja jälkeläisluokat. Ne ovat maksuttomia. Halutessaan luokkiin voi ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautuminen paikan päälläkin onnistuu. Luokat kootaan näyttelyyn ilmoittautuneiden koirien perusteella. Kasvattajaluokan esittämiseen tarvitaan kolme kasvattia ja ne saavat olla samasta pentueesta. Jälkeläisluokan esittämiseen tarvitaan kolme nartun tai uroksen jälkeläistä ja ne saavat olla samasta pentueesta.

Näyttely on myös avoin koirille, joita ei voida esimerkiksi kivespuutoksen, purentavirheen tai mutkahännän vuoksi arvostella virallisessa koiranäyttelyssä.

Tiedustelut: Sari Pöyhönen, puh. 050 555 3018 tai sari.m.poyhonen@gmail.com

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää mukavien borderien kanssa!

Näyttelytoimikunta

 

Ilmoitan koirani

Koiran sukupuoli

Ilmoitan koirani

Ilmoitan koirani

Koiran sukupuoli

2 + 3 =