NUORI BORDER -TAPAHTUMA

Nuori Border -päivä 14.8.2021 Helsingissä

Nuori Border 2021 -tapahtumaan on ilmoitettu ennätykselliset 103 borderia. Ilmoitetut borderit esitetään 18 arvosteluluokassa.
Lisäksi Kasvattajaluokkaan tuli yhteensä 15 kasvattajaa sekä Jälkeläisluokkaan yhteensä 30 koiran jälkeläiset.

Liitteestä löytyy Näyttelykirje ohjeineen. Numerolaput toimitetaan ilmoittajille sähköpostilla keskiviikon 4.8.2021 aikana. Kasvattaja- ja Jälkeläisluokan numerolaput saa paikan päällä tapahtuman toimistosta.

Tervetuloa Nuori Border 2021 -päivään!
– Näyttelytoimikunta –

 

Nuorten koirien epävirallinen katselmus Nuori Border -päivä järjestetään lauantaina 14.8.2021 Helsingissä Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa, osoitteessa Tuomarinkyläntie 1, Helsinki. Näyttelyn arvostelee hollantilainen borderterrierikasvattaja Danielle van Schaik, Kennel Dawis Rhapsody. Jos ilmoittautumisia tulee yli 80, tuomareita tarvitaan kaksi. Toiseksi tuomariksi on lupautunut hollantilainen Marja van de Mars, hän myös kasvattaa kennelnimellä Kennel Dawis Rhapsody.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumislinkki Nuori Border -päivään löytyy kerhon nettisivuilta www.borderi.fi. Voit ilmoittautua myös postitse. Tällöin lähetä Borderi 2/2021 -lehdessä oleva ilmoittautumiskaavake ja maksukuitin kopio osoitteella:
– Borderterrierikerho ry. c/o sihteeri Tuula Kiviniemi, Rosalankuja 6 B 39, 00590 Helsinki
Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 23.7.2021.
Ilmoittautumismaksu on 18 euroa/koira.

Maksaminen:
– tilille Nordea FI18 1506 3000 1004 88
– viitenumero 50144
– maksun saaja Borderterrierikerho ry.

Nuori border -luokkiin ja Tule sellaisena kuin olet -luokkaan ilmoittaudutaan etukäteen. Kasvattaja ja jälkeläisluokkiin voi ilmoittautua etukäteen, mutta paikan päälläkin ilmoittautuminen onnistuu.

Nuori border -luokat
– Vuonna 2020 Nuori Border -tapahtumaa ei koronapandemiasta johtuen voitu järjestää, joten poikkeuksellisesti osallistumisoikeus on myös vuoden 2020 tapahtumaan oikeutetuilla bordereilla.
Osallistumisoikeus on siis kaikilla 25.3.2019 – 13.3.2021 syntyneillä borderterriereillä.

Tule sellaisena kuin olet -luokka
– Osallistumisoikeus kaikilla 24.3.2019 tai sitä aiemmin syntyneillä borderterriereillä, joita ei ole arvosteltu virallisessa koiranäyttelyssä ja jotka eivät ole aiemmin osallistuneet TSKO-luokkaan. Lapsi ja koira -kilpailu
– Alle 10-vuotiaiden ja 10–15-vuotiaiden luokat. Ilmoittautuminen paikan päällä.

Kasvattaja ja jälkeläisluokat
– Näyttelyssä arvostellaan myös kasvattaja- ja jälkeläisluokat. Ne ovat maksuttomia. Halutessaan luokkiin voi ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautuminen paikan päälläkin onnistuu. Luokat kootaan näyttelyyn ilmoittautuneiden koirien perusteella. Kasvattajaluokan esittämiseen tarvitaan kolme kasvattia ja ne saavat olla samasta pentueesta. Jälkeläisluokan esittämiseen tarvitaan kolme nartun tai uroksen jälkeläistä ja ne saavat olla samasta pentueesta.

Näyttely on myös avoin koirille, joita ei voida esimerkiksi kivespuutoksen, purentavirheen tai mutkahännän vuoksi arvostella virallisessa koiranäyttelyssä.

Tiedustelut: Sari Pöyhönen, puh. 050 555 3038 tai sari.m.poyhonen@gmail.com

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa päivää mukavien borderien kanssa!
Näyttelytoimikunta

 

Ilmoitan koirani

Koiran sukupuoli

Ilmoitan koirani

Ilmoitan koirani

Koiran sukupuoli

3 + 4 =