Terveystarkastuspäivä 13.4.2016 Tampereella

 
Jalostustoimikunta järjestää terveystarkatuspäivän 13.4.2016 Tampereella, Pohjois-Hämeen kennelpiirin tiloissa. Tarkastuksia tehdään kello 16.00–20.00.
 
Viralliset silmä- ja polvitarkastukset sekä sydänkuuntelut tulee tekemään silmäsairauksiin erikoistunut ECVO-diplomaattieläinlääkäri Elina Pietilä.
 
Borderterrierikerho kustantaa silmätutkimuksen tutkimusmaksun sellaisille koirille, joita ei ole aiemmin silmätarkastettu. Polvitarkastus maksaa 25 euroa ja sydänkuuntelu 15 euroa per koira, ja tutkimukset ovat omakustanteisia. Kaikkia tutkimuksia ei tarvitse teettää, vaan voit tuoda koiran vain esimerkiksi silmätutkimukseen.
 
Samassa yhteydessä tarkastukseen osallistuvat koirat punnitaan ja niiden säkäkorkeus ja rinnanympärys mitataan. Mittaukset tehdään tilastoinnin ja borderterrierien koon kartoittamiseksi.
 
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse ilmo.borderi[at]gmail[dot]com. Ilmoittautumisaika on 29.3.–10.4.2016. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Illan aikana ehditään tutkia korkeintaan 25 koiraa.
 
Huomioithan, että rajoitetun osallistujamäärän vuoksi tutkimukseen voi osallistua korkeintaan kaksi saman omistajan tai koiria tutkimukseen ilmoittavan henkilön koiraa.
 
Ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat tiedot:
Koiran virallinen nimi
Koiran rekisterinumero
Koiran syntymäaika
Koiran omistajan nimi
Koiran omistajan osoite
Koiran omistajan puhelinnumero
Mihin tarkastuksiin koira osallistuu: silmät / sydän / polvet
 
Jalostustoimikunta vastaa mielellään tiedusteluihin: jalostus.borderi[at]gmail[dot]com.
 
Tervetuloa sankoin joukoin!
Jalostustoimikunta