Täsmäkysely: Borderterrierien metsästyskäyttö

 
 
Borderterrierikerhon jalostustoimikunta haluaa kartoittaa tietoa borderterrierien metsästyskäytöstä. Tämä kysely on kohdennettu kaikille borderterrierien omistajille. 
 
Toivomme vastauksia myös kaikista niistä koirista, joiden kanssa ei ole harjoiteltu metsästyslajeja tai joita ei ole käytetty käytännön metsästykseen. Myös tämä tieto on meille arvokasta asian tilastoimiseksi.
 
Vastaaminen vie muutaman minuutin. Kyselyn tulokset käsitellään luottamuksellisesti, eli yksittäisten koirien nimet eivät tule julkisiksi. Tulosten yhteenveto julkaistaan Borderi-lehdessä, ja tuloksia käytetään borderterriereiden jalostuksen tavoiteohjelman päivitykseen. Jos sinulla on useampi koira, niin täytäthän jokaisesta koirasta oman kyselyn. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia. Jos punnitset useamman eri vaihtoehdon välillä, valitse se, joka vastaa lähimmin koirasi metsästyskäyttöä.
 
Kaikkien vuoden 2017 aikana täsmäkyselyihin vastanneiden henkilöiden kesken arvotaan sponsorin tuotepaketteja. Jokainen kyselyvastaus on yksi arpa vuoden lopussa suoritettavassa arvonnassa.
 
Vastausaikaa on maanantaihin 1.12.2017 asti.
 
Kiitos avustasi borderterrierien hyväksi!