Silmätarkastuspäivä 13.2.2016

Jalostustoimikunta järjestää terveystarkastuspäivän 13.2.2016 kello 10.00–14.00 Klaukkalassa Eläintarvikeliike Kuonomäessä. Viralliset silmä- ja polvitarkastukset sekä sydänkuuntelut tulee tekemään silmäsairauksiin erikoistunut eläinlääkäri Leena Ruotsalainen-Ryökkynen.

Borderterrierikerho kustantaa silmätutkimuksen tutkimusmaksun (55 euroa). Polvitarkastus maksaa 20 euroa ja sydänkuuntelu 20 euroa per koira. Polvitutkimus sekä sydänkuuntelu ovat omakustanteisia.

Samassa yhteydessä koiria punnitaan ja niiden säkäkorkeutta ja rinnanympärystä mitataan. Jos koirasi on jo terveystutkittu, voit tuoda sen vain mittauksiin. Mittaukset tehdään tilastoinnin ja borderterrierien koon kartoittamiseksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse ilmo.borderi[at]gmail[dot]com. Ilmoittautumisaika on 25.1.–3.2.2016. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Päivän aikana ehditään tutkia korkeintaan 25 koiraa.

Huomioithan, että rajoitetun osallistujamäärän vuoksi tutkimukseen voi osallistua korkeintaan kaksi saman omistajan ja/tai koiria tutkimukseen ilmoittavan henkilön koiraa.

Ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat tiedot:
Koiran virallinen nimi
Koiran rekisterinumero
Koiran syntymäaika
Koiran mikrosirunumero
Koiran väri
Koiran sukupuoli
Koiran omistajan nimi
Koiran omistajan osoite
Koiran omistajan puhelinnumero
Koiran omistajan sähköpostiosoite
Mihin tarkastuksiin koira osallistuu: silmät / sydän / polvet

Jalostustoimikunta vastaa mielellään tiedusteluihin: jalostus.borderi[at]gmail[dot]com.

Tervetuloa sankoin joukoin!
Jalostustoimikunta