Sääntömääräiseen syyskokoukseen ennakkoilmoittautuminen

Tämänhetkisestä koronapandemian tilanteesta johtuen syyskokoukseen on ennakkoilmoittautuminen keskiviikkoon 25.11.2020 mennessä. Ilmoittautumiset voi laittaa kerhon sihteerille.

Sääntömääräinen syyskokous lauantaina 28.11.2020 klo 12.00

Borderterrierikerho ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 28.11.2020 klo 12.00. Kokous pidetään Keravalla, osoitteessa Kytkinkatu 4 A, Kerava. Kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen sihteeri.borderi[at]gmail[dot]com tai puhelimitse 050 555 5092.

Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten antamia koronapandemiaohjeistuksia ja jos kokoontumisrajoitukset muuttuvat, tilaisuus voidaan järjestää myös virtuaalikokouksena.

Kokous on vaalikokous, jossa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja sekä erovuoroisten hallituksen- ja jalostustoimikunnan jäsenten tilalle uudet henkilöt.

Kokouksessa käsitellään kaikki sääntömääräiset asiat:

  • määrätään vuosi-, perhe- ja ainaisjäsenten sekä jäsenyhdistysten, Euroopan ulkopuolisten jäsenien ja kasvattajien ilmoittamien jäsenien jäsenmaksujen suuruus tulevana toimikautena
  • hyväksytään hallituksen laatimat toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle toimintakaudelle
  • valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa tarkastamaan tulevan toimikauden hallintoa ja tilejä
  • päätetään yhdistyksen asiainhoitoon liittyvistä palkkioista ja korvauksista

Lisätietoja: Sari Pöyhönen puh. 050 555 3038 tai sähköposti sari.m.poyhonen[at]gmail[dot]com

Tervetuloa mukaan!

- Hallitus, Borderterrierikerho ry.