PERUUTETTU vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Rally-tokoon tutustumispäivä 14.7.2018 Vantaan Ojangossa

 
Lauantaina 14.7.2018 on mahdollisuus saada opastusta rally-tokon saloihin Ojangon koiraurheilukeskuksessa osoitteessa Pitkäsuonkuja 6, Vantaa.
 
Päivän aikana kouluttaudutaan neljässä ryhmässä, kouluttaja jakaa ilmoittautuneet tason mukaan ryhmiin. Mukaan sopivat niin pennut, vasta-alkajat kuin edistyneemmätkin. Jokaiselle ryhmälle on varattu reilu tunti treeniaikaa. Lunastamalla koirapaikan yhdestä ryhmästä, saat samalla kuunteluoppilaspaikan muihin ryhmiin. Kannattaa ottaa kaikki vinkit talteen! 
 
Jos laji ei ole entuudestaan tuttu, voit käydä kurkkimassa lisätietoja Rally-tokoyhdistyksen sivuilta: www.rally-toko.fi
 
Kouluttajana rally-tokopäivässä toimii lajin harrastaja Mimoza Vierikko. Mimoza on pätevöity rally-tokon ja tokon koulutusohjaaja, rally-tokon, tokon ja koiratanssin koetoimitsija sekä tokon liikkeenohjaaja. Rally-tokoa Mimoza on harrastanut vuodesta 2009, pääasiassa borderterrieri Arian (Flagstones Happy For You) kanssa. Myös Arian tytär Cara (Aivan Mahdoton Hellraiser) on päässyt treenaamaan rally-tokoa, mutta kisoihin asti taival ei ole vielä jatkunut.
 
Ilmoittautumiset koulutukseen sähköpostitse Mimozalle: mimoza.vierikko[at]gmail[dot]com. Osallistumismaksu on 10 € / koirakko ja se maksetaan joko paikan päällä tai kerhon tilille. Tilinumero löytyy kerhon sivuilta ja maksuun merkintä 'rallytoko'. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ajalla 18.6. – 8.7.2018.
 
Kerrothan ilmoittautuessasi seuraavat asiat: Ohjaajan nimi, koiran kutsumanimi, koiran ikä, aikaisempi harrastustausta rally-tokossa sekä aikaisempi harrastustausta muissa lajeissa. Lisäksi voit kertoa, jos haluat treenivinkkejä erityisesti johonkin tiettyyn ongelmaan.
 
Tervetuloa mukaan rally-tokoilemaan!