NUORI BORDER -PÄIVÄ

Lauantaina 8.6.2013 klo 11:00 alkaen

Uimahalli-Urheilutalon kenttä, Seinäjoki

 

 

Tervetuloa Nuori Border 2013 -päivään Seinäjoelle!

 

 

Löydät näyttelyalueen parhaiten navigaattorin katuosoitteella Kirkkokatu 15, 60100 Seinäjoki. Lähiopastuskyltit löytyvät myös Seinäjoelle johtavien pääteiden varrelta.

 

Tarkemmat tiedot varusteiden purkualueesta, pysäköintipaikoista, telttakentästä, koirien ulkoilutusalueesta sekä näyttelyalueen palveluista löydät oheisesta kartasta.

 

Koirien arvostelu alkaa kello 11:00 urosten Nuori Border -luokalla. Narttujen arvostelun arvioitu alkamisaika on noin kello 13.00. Kaikki luokat arvostelee Diza Lindberg, kennel En´Båårdiz (Ruotsi). Luokkavoittajat valokuvataan, joten älä poistu näyttelypaikalta ennen kuin olet kuvauttanut koirasi.

 

  • Nuori Border -urokset (uroksia 16 kpl - 5 arvosteluluokka)
  • Tule sellaisena kuin olet -luokka
  • Nuori Border -nartut (narttuja 18 kpl - 7 arvosteluluokkaa)
  • ROP & VSP -kilpailu
  • Kasvattaja- ja jälkeläisluokat

 

 

Muistathan ottaa mukaan näyttelynumerosi sekä koiran rekisterikirjan ja rokotus-todistuksen. Varaa koiralle myös näyttelyremmi, makupaloja, kakkapusseja, makuualusta ja vesikuppi sekä näyttelynumerolle hakaneula tai muu kiinnitys-väline. Myös turistikoirilla tulee olla voimassa olevat rokotukset ja rokotustodistus mukanaan.
 

Oheisohjelmassa leikkimielinen miniesteratakilpailu, johon ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä. Näyttelypaikalla on myös kahvio.

 

Tiedustelut Eija Jantunen puh 0400-414 991 (osallistumiseen liittyvät asiat) ja Marja Vainionpää puh 040-531 7208 (näyttelypaikkaan liittyvät asiat).

Viihtyisää näyttelypäivää kaikille!               

                 
Näyttelytoimikunta


 

 

Ohjelmavirheestä johtuen Nuori Border -päivän osallistujille lähetetystä näyttelyalueen kartasta puuttuivat karttamerkinnät.

 

Ohessa päivitetty kartta.