BORDERTERRIERIEN MEJÄ-PÄIVÄ

Borderterrierikerho järjestää jäsenilleen mejä-päivän 7.5.2016 Gunnarlan majalla Lohjalla. Päivän aikana on mahdollista tutustua mejään lajina,
kuulla kokeisiin liittyvistä käytännöistä sekä päästä kokeilemaan oman koiran kanssa jäljestystä lyhyellä (max. 300 m) ja muutaman tunnin ikäisellä jäljellä.

Aamupäivällä osallistujat saavat ohjeet jälkien tekoon, minkä jälkeen teemme treenijäljet pareittain majan lähimetsiin.

Koulutuspäivään otetaan enintään 12 koirakkoa, joille tehdään 6 jälkeä eli samalla jäljellä käy kaksi koiraa ohjaajineen.

Mukaan mahtuu myös kuunteluoppilaita, sillä majalla on reilusti tilaa. Koirakkopaikalle tulevan koiran tulee olla vähintään 8 kk ikäinen.

Jälkien vanhetessa nautimme lounasta ja iltapäivällä käymme läpi mejä-kokeen kulkua ja siihen liittyviä käytäntöjä sekä koejäljen tekoa teoriassa.

Aikaa jää myös vapaalle keskustelulle sekä mahdollisesti myös muiden nenänkäyttölajien esittelylle. Iltapäiväkahvin jälkeen siirrymme maastoon jäljestyspuuhiin.

Koulutuspäivän vetovastuussa on aktiivinen mejä-harrastaja Anu Luoto.
 
 
Ilmoittautumiset ja lisätietokyselyt mejäpäivään liittyen sähköpostilla osoitteeseen amluoto[at]gmail[dot]com.

Ilmoittautumiset 4.-22.4.2016.  Koirakkopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma ja muut tiedot sekä materiaalit sähköpostilla ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksu (ruokamaksu) 10 euroa/henkilö sisältää kahvit ja keittolounaan. Maksun voi suorittaa paikanpäällä - varaathan tasarahan!