Tervetuloa keinoluolaan tutustumispäiväämme Mynämäkeen sunnuntaina 13.9. klo 11.00!

Keinoluolalla koira pääsee kokeilemaan taipumuksiaan luolatyöskentelyyn ja harjoittelemaan eri asioita, joita mitataan LUT-kokeella (luolakoirien taipumuskoe). Sen tarkoitus on antaa tietoa koirien sopivuudesta luolatyöskentelyyn jalostusta varten. 

Keinoluolaharjoittelun tavoitteena on, että koira syttyy riistalle, oppii läpäisemään ahdinkoputken ja liikkumaan luolastossa. Tapahtumassa kouluttaja kertoo sinulle ohjeet miten toimia, joten sinun ei tarvitse tietää aiheesta etukäteen mitään. Suosittelemme kuitenkin perehtymään ilmoittautumisen yhteydessä saamiisi ohjeisiin, jotta saat koulutuksesta enemmän irti. 

Aika: Sunnuntai 13.9.2020 klo 11 alkaen
Paikka: Mynämäki (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)  
Osallistujien määrä: Enintään 10 koirakkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusija on Borderterrierikerhon jäsenillä. 
Hinta: 12 euroa / koira & ohjaaja. Hinta sisältää kahvin. Kuunteluoppilaille tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu vastaamalla oheiseen kyselyyn. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina  10.9.2020. Lisätietoa tapahtumasta antaa Noora sähköpostitse luola.borderi(ät)gmail.com

Huomioithan, että tilaisuudessa noudatetaan Suomen valtion ja viranomaisten ohjeistuksia. Hengitystieoireinen henkilö ei saa osallistua koulutukseen, eikä riskiryhmään kuuluvia suositella osallistumaan tapahtumaan.

Tervetuloa tapahtumaan!