Tervetuloa syksyn toiseen keinoluolaan tutustumispäiväämme Loviisaan lauantaina 22.8.2020 klo 10.00!

Loviisan tutustumispäivä siirtyy helteen vuoksi lauantaille 22.8.2020. Ilmoittautumisaikaa on myös jatkettu torstaihin 20.8.2020 saakka!

Keinoluolalla koira pääsee kokeilemaan taipumuksiaan luolatyöskentelyyn ja harjoittelemaan eri asioita, joita mitataan LUT-kokeella (luolakoirien taipumuskoe). Sen tarkoitus on antaa tietoa koirien sopivuudesta luolatyöskentelyyn jalostusta varten. 

Keinoluolaharjoittelun tavoitteena on, että koira syttyy riistalle, oppii läpäisemään ahdinkoputken ja liikkumaan luolastossa. 

Tapahtumassa kouluttaja kertoo sinulle ohjeet miten toimia, joten sinun ei tarvitse tietää aiheesta etukäteen mitään. Suosittelemme kuitenkin perehtymään ilmoittautumisen yhteydessä saamiisi ohjeisiin, jotta saat koulutuksesta enemmän irti. 

Aika: Lauantai 22.8.2020 klo 10.00 alkaen  
Paikka: Ruotsinpyhtää, Loviisa (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin) 
Kouluttaja: LUT-ylituomari Tuomas Nuutinen, Kymenlaakson Mäyräkoirat ry
Osallistujien määrä: Enintään 15 koirakkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusija on Borderterrierikerhon jäsenillä. 
Hinta: 15 euroa / koira & ohjaaja. 

Ilmoittaudu vastaamalla oheiseen kyselyyn. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 20.8.2020. 
Lisätietoa tapahtumasta antaa Noora sähköpostitse luola.borderi(ät)gmail.com

Huomioitahan, että tilaisuudessa noudatetaan Suomen valtion ja viranomaisten ohjeistuksia. Hengitystieoireinen henkilö ei saa osallistua koulutukseen, eikä riskiryhmään kuuluvia suositella osallistumaan tapahtumaan.

Tervetuloa tapahtumaan!