Tervetuloa syksyn kolmanteen keinoluolaan tutustumispäiväämme Jyväskylän seudulle tiistaina 18.8. klo 16.00!

Keinoluolalla koira pääsee kokeilemaan taipumuksiaan luolatyöskentelyyn ja harjoittelemaan eri asioita, joita mitataan LUT-kokeella (luolakoirien taipumuskoe). Sen tarkoitus on antaa tietoa koirien sopivuudesta luolatyöskentelyyn jalostusta varten. 

Keinoluolaharjoittelun tavoitteena on, että koira syttyy riistalle, oppii läpäisemään ahdinkoputken sekä liikkumaan luolastossa. Tapahtumassa kouluttaja kertoo sinulle ohjeet miten toimia, joten sinun ei tarvitse tietää aiheesta etukäteen mitään. Suosittelemme kuitenkin perehtymään ilmoittautumisen yhteydessä saamiisi ohjeisiin, jotta saat koulutuksesta enemmän irti. 

Aika: Tiistai 18.8.2020 klo 16 alkaen
Paikka: Jyväskylän seutu (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)  
Osallistujien määrä: 10-15 koirakkoa riippuen kokemustasosta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusija on Borderterrierikerhon jäsenillä. 
Hinta: 10 euroa / koira & ohjaaja. 

Ilmoittaudu vastaamalla oheiseen kyselyyn. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 16.8.2020.Lisätietoa tapahtumasta antaa Noora sähköpostitse luola.borderi(ät)gmail.com

Huomioithan, että tilaisuudessa noudatetaan Suomen valtion ja viranomaisten ohjeistuksia. Hengitystieoireinen henkilö ei saa osallistua koulutukseen, eikä riskiryhmään kuuluvia suositella osallistumaan tapahtumaan.

Tervetuloa tapahtumaan!