Gerard O’Shea – Dog Management & Handling 7-9.6.2019

Tervetuloa Borderterrierikerhon järjestämälle Gerard O’Shean handlerikurssille, jossa sinulla ja koirallasi on ainutlaatuinen tilaisuus hakea lisävarmuutta esiintymiseen vaikkapa erikoisnäyttelyä varten! Tilaisuus on tarkoitettu niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille konkareille.

Irlantilaissyntyinen Gerard O’Shea on yksi kysytyimmistä koirahandlauksen luennoitsijoista ja opettajista maailmassa. Hänellä on myös pitkäaikainen kokemus ulkomuototuomarina ja rottweilerkasvattajana. Gerard on kehittänyt vuosien varrella aivan oman tekniikkansa koirien kouluttamiseen ja esittämiseen. Koulutus koostuu erillisestä luennosta ja kahden päivän handling-kurssista.

Perjantai 7.6.2019 klo 18.00 – 22.00 Dog Management – Koiran hallinta
Paikka: Sokos Hotelli Flamingo, Kauppakeskus Jumbo, Tasetie 8, 01510 Vantaa

Luento on suunnattu kaikille koiranomistajille eli tälle kurssille kannattaa osallistua, vaikkei harrastaisikaan näyttelyitä tai osallistu viikonlopun handling-kurssille. Gerard kertoo selkein esimerkein, kuinka kehität yhteisymmärrystä koirasi kanssa. Tilaisuudessa sana on vapaa ja voit rohkeasti kysyä ohjeita juuri oman koirasi käsittelyyn. Luennolla esitellään myös lauantain ja sunnuntain käytännön harjoittelun perusteet, joten sitä suositellaan viikonlopun handling-kurssille osallistuville.

Lauantai ja sunnuntai 8-9.6.2019 Handling – Näyttelykoulutus (käytännön harrjoittelu)
Paikka: Koirakoulu Taitoa Tassuihin, Ruosilantie 10, 00390 Helsinki

Kahden päivän handling-kurssilla opetellaan niin teorian kuin käytännön harjoittelun kautta, kuinka saada koira esiintymään motivoituneesti. Opitte yhdessä nauttimaan esiintymisestä ilman stressiä ja jännitystä. Gerardin kurssilla ilmapiiri on positiivinen ja iloinen. Vinkkejä ja metodeja voi harjoittaa myös kotioloissa kurssin jälkeen.

Kurssi jaetaan kahteen ryhmään:

Pöydällä esitettävät rodut sekä maassa esitettävät rodut. Kurssin lopullinen sisältö määräytyy osallistujien mukaan. Muista mainita, mikäli olet ollut aiemmin Gerardin kurssilla, sillä sekin pyritään huomioimaan kurssin ohjelmaa ja ryhmäjakoa laadittaessa.

Pöytärotujen ryhmässä opetetaan koira suhtautumaan luontevasti pöytään. Alkuun käydään läpi teoria itsevarmaan esiintymiseen, jonka jälkeen siirrytään käytännön treeneihin. Pöydän lisäksi harjoitellaan liikuttamista ja seisottamista maassa.

Maassa esitettävien rotujen ryhmässä käydään läpi Gerardin handlausfilosofiaa ja kuinka liikuttaa ja seisottaa koiraa kehässä voittajan elkein.

Aikataulu:

Lauantai klo 10.00 – 13.30 maassa esitettävät ja klo 14.00 – 17.30 pöytärodut
Sunnuntai klo 9.30 – 13.00 maassa esitettävät ja klo 13.30 – 17.00 pöytärodut

Hinnat:

Borderterrierikerhon jäsenille:

  • Dog Management –luento, perjantai 7.6., 50 €
  • Handling –kurssi, lauantai 8.6. ja sunnuntai 9.6-, 170 €
  • Handling -kurssin kuunteluoppilas ilman koiraa (la+su) 85 €

Ei-jäsenille:

  • Dog Management -luento (pe) 60 €
  • Handling -kurssi (la+su) 190 €
  • Handling -kurssin kuunteluoppilas ilman koiraa (la+su) 95 €

Handling -kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen 15.4.2019 mennessä: Sari Pöyhönen, sari.m.poyhonen[at]gmail[dot]com

Kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi pian! Mainitse ilmoittautumisessa kumpaan ryhmään osallistut, koirasi rotu ja ikä, omat yhteystietosi sekä tieto yhdistyksen jäsenyydestä. Mainitse myös oletko itse ja mukana oleva koira osallistunut aiemmin Gerardin kurssille. Saat ohjeet maksamiseen vahvistuksen yhteydessä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kurssille. Kurssikieli on englnati, muta tarvittaessa on saatavissa tulkkausapua.

Lisätiedot kurssin sisällöstä: Tuomo Heikkinen, p. 040 562 0160 tai tuomo.heikkinen[at]imginteriors[dot]com

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.