5.9.2020 Erikoisnäyttely, ILMOITTAUTUMINEN 20.8.2020 saakka

Koronasta johtuvien matkustusrajoitusten vuoksi englantilaiset kasvattajatuomarit siirtyvät vuoteen 2022 ja olemme onnistuneet saamaan tilalle kokeneet, kotimaiset terrierituomarit Veli-Pekka Kumpumäen ja Jetta Tschokkisen.

Näyttely ja juhlaillallinen siis pidetään alkuperäisen suunnitelman mukaan. Mikäli viranomaisten toimesta tulee tiukennuksia kokoontumisiin eikä näyttelyä voida järjestää, ilmoittautumismaksut maksetaan takaisin.

Kaikki mukaan!

Erikoisnäyttely 5.9.2020 Backaksen kartano, Vantaa

Paikka: Backaksen Kartano, Ylästöntie 28, 01510 Vantaa
Tuomarit: 

  • Veli-Pekka Kumpumäki, Suomi: aikuiset nartut, ROP, ROP-VET, (paras pää)
  • Jetta Tschokkinen, Suomi: kaikki pennut, aikuiset urokset, jälkeläisluokka, kasvattajaluokka                      
  • Tuomarit ovat varalla toisilleen.

Ilmoittautuminen: 20.8.2020 mennessä, ilmoittautuminen netissä www.showlink.fi
Hinnat: 30 €, pennut ja veteraanit 25 euroa, yli 10 v. veteraanit ilmaiseksi       
Maksetaan tilille Nordea FI18 1506 3000 1004 88, viite 50115
Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut: Showlink arkisin klo 11.00 - 17.00 p. (09) 8873 0320 tai sähköpostilla info[at]showlink[dot]fi.
Muut tiedustelut: Hanna Leppälä, hannalepp[at]hotmail[dot]com, 050 3441556 (vain iltaisin)

Juhlaillallinen 5.9.2020 alkaen noin klo 20-21

Erikoisnäyttelyn lisäksi kerho järjestää Backaksen kartanolla omakustanteisen illallisen borderin 100-vuotisen taipaleen kunniaksi.

Paikka: Backaksen Kartano, Ylästöntie 28, 01510 Vantaa
Hinta: 52 € sis. alkumalja, menu, alkoholittomat ruokajuomat 
Ilmoittautuminen: 24.8.2020 mennessä Sari Pöyhönen sähköposti sari.m.poyhonen[at]gmail[dot]com
Tiedustelut: Sari Pöyhönen sähköpostilla sari.m.poyhonen[at]gmail[dot]com tai puhelimitse 050 555 3038
Kotisivut: www.ravintolabackas.fi    

Menu:

Malja Borderterrierin kunniaksi

Alkuruuat

Kirkkaista vesistä:
Kuusenkerkällä maustettua graavilohta M,G
Savustettuja Pielisen muikkuja ja tilli-marinoituja kurkkuja M,

Makuja puutarhasta ja pohjolan metsistä:
Tuoretta sekä puolikuivattua tomaattia, raikasta yrttiöljyä ja mozzarellaa L,G

Tuoreita makuja läheltä:
Metsän sieniä, vaahdotettua smetanaa ja sipulia L,G
Backaksen sinappista perunasalaattia M,G

Alinan keittokirjasta:
O
man pihan hunajalla paahdettua porsasta sekä valkosipulikreemiä M,G

Pääruoka:

Paistettua maissikanaa, tomaatti-chilisalsaa, pinaattia sekä paahdettuja perunoita, bataattia ja punasipulia M, G

Jälkiruoka:

Kartanon kakkuvalikoima:
Sitruuna tuorejuustokakkua, karamellisoitua raparperia ja marenkia L