Nyt ilmoittautumaan erikoisnäyttelyyn ja juhlaillalliselle 5.9.2020

Kevät on jännitetty koronan kiemuroissa, mutta nyt luottavaisin mielin kesään ja pian myös syksyyn. Erkkariin on vielä aikaa, mutta ilmo on jo auki Showlinkin sivuilla. Toinen alkuperäisistä tuomareistamme on estynyt, mutta saimme tilalle Englannista kasvattajatuomarin.

Mikäli koronatilanne muuttuu, viranomaisilta tulee uudestaan kokoontumisrajoituksia tai tuomarit (ja varatuomarit) eivät pääse maahan, on mahdollista, että näyttely joudutaan peruuttamaan. Tässä tapauksessa ilmoittautumismaksut maksetaan takaisin.

Erikoisnäyttelyn lisäksi kerho järjestää Backaksen kartanolla omakustanteisen illallisen borderin 100-vuotisen taipaleen kunniaksi.

Erikoisnäyttely 5.9.2020 Backaksen kartano, Vantaa

Paikka: Backaksen Kartano, Ylästöntie 28, 01510 Vantaa

Tuomarit:

  • Trudi Baird, GB (kennel Dowgri): aikuiset nartut, ROP, ROP-VET, (paras pää)
  • Stewart Golding, GB (kennel Beaconpike): kaikki pennut, aikuiset urokset, jälkeläisluokka, kasvattajaluokka                      

         Tuomarit ovat varalla toisilleen.

Ilmoittautuminen:

  • Hinnat: 30 €, pennut ja veteraanit 25 euroa, yli 10 v. veteraanit ilmaiseksi              
    Maksetaan tilille Nordea FI18 1506 3000 1004 88, viite 50115
  • Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut: Showlink arkisin klo 11.00 - 17.00 p. (09) 8873 0320 tai sähköpostilla info[at]showlink[dot]fi.

 

Juhlaillallinen 5.9.2020 alkaen noin klo 20-21

Paikka: Backaksen Kartano, Ylästöntie 28, 01510 Vantaa

Hinta: 52 € sis. alkumalja, menu, alkoholittomat ruokajuomat 

Ilmoittautuminen: 24.8.2020 mennessä Sari Pöyhönen sähköposti sari.m.poyhonen[at]gmail[dot]com

Tiedustelut: Sari Pöyhönen sähköpostilla sari.m.poyhonen[at]gmail[dot]com tai puhelimitse 050 555 3038

Kotisivut: www.ravintolabackas.fi    

Menu:

  • Malja Borderterrierin kunniaksi
  • Alkuruuat
    • Kirkkaista vesistä:

Kuusenkerkällä maustettua graavilohta M,G

Savustettuja Pielisen muikkuja ja tilli-marinoituja kurkkuja M,G

Makuja puutarhasta ja pohjolan metsistä:

Tuoretta sekä puolikuivattua tomaattia, raikasta yrttiöljyä ja mozzarellaa L,G

  • Tuoreita makuja läheltä:

Metsän sieniä, vaahdotettua smetanaa ja sipulia L,G

Backaksen sinappista perunasalaattia M,G

  • Alinan keittokirjasta:

                     Oman pihan hunajalla paahdettua porsasta sekä valkosipulikreemiä M,G

  • Pääruoka:

Paistettua maissikanaa, tomaatti-chilisalsaa, pinaattia sekä paahdettuja perunoita, bataattia ja punasipulia M, G

  • Jälkiruoka:

Kartanon kakkuvalikoima:

Sitruuna tuorejuustokakkua, karamellisoitua raparperia ja marenkia L