Borderterrierien agilitymestaruudet 2014

Rotumestaruudet ratkotaan Vuokkosilla Ojangossa Border Agility Teamin (BAT) marraskisoissa lauantaina 15.11.2014 virallisten kilpailujen yhteydessä

BAT järjestää seuraavat viralliset kisansa kesän lepäilyn ja syyskauden aloituksen jälkeen 15.-16.11.2014 Vuokkoset Areenalla.
Tuomareina toimivat Katarina Virkkala ja Vesa Sivonen.

Lauantaina 15.11.2014 3-luokkien kilpailut

3-luokille kolme starttia: A agility, B agility, C hyppy

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kilpailu ratkaistaan kolmosluokan agilityratojen 3A ja 3B perusteella.

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta.
Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan A-radan virallisen kisan perään. Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat A-radalta tuloksen jatkavat ratkaisevalle 3B-radalle.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1-2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan sunnuntaina 16.11.2014. Se on edellytys mestaruuskisaan osallistumiselle.

Ykkös-kakkosluokan koirakot huom!

Lähettäkää virallinen kisailmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Eija Jantuselle, mikäli osallistutte BT-mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.

Eija Jantunen: puh 0400 414991, eija.jantunen[at]gmail[dot]com

Kisan tiedot löytyvät BATin kotisivuilta  ja Agilityliiton kilpailukalenterista

Tervetuloa!
Borderterrierikerho ry