Borderterrierien agilitymestaruudet 2012

Mestaruudet ratkotaan Vantaalla Ojangossa Vuokkoset Areenalla Border Agility Teamin  virallisten kilpailujen yhteydessä sunnuntaina 18.11.2012

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kilpailu ratkaistaan kolmosluokan agilityratojen 3A ja 3B perusteella.

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta.
Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan A-radan virallisen kisan perään.
Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat A-radalta tuloksen jatkavat ratkaisevalle 3B-radalle.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1-2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan lauantaina 17.11. 2012. Se on edellytys mestaruuskisaan osallistumiselle.

Ykkös-kakkosluokan koirakot huom!

Lähettäkää virallinen kisailmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Eija Jantuselle, mikäli osallistutte BT-mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.

Eija Jantunen: puh 0400 414991, eija.jantunen[at]gmail[dot]com

Kisan tiedot löytyvät BATin kotisivuilta http://www.bat-ry.fi/fi/index.html ja Agilityliiton kilpailukalenterista http://palvelut.agilityliitto.fi/ilmo/?kalenteri=1

 

 

Borderterrierien mestaruuskisojen tulokset täältä

 

Korjattu versio löytyy täältä

 

Tervetuloa!
Borderterrierikerho ry