AGIROTU 5.-7.7. YLÖJÄRVELLÄ

Nyt on aika kasata joukkueet tätä vuotta varten!

 

Agirodussa on sekä virallisia että epävirallisia agility-kisoja. Sunnuntaisin on perinteisesti kisattu Agirotu-joukkueviestissä pukukilpailua unohtamatta. Joukkueviestiin kasataan joukkueet roduittain ja tasoryhmät ovat ALO = koirat, jotka eivät ole kilpailleet virallisissa kilpailuissa (yksi koira saa olla startannut virallisissa kilpailuissa aiemmin) ja KIL = aiemmin kilpailleet koirat.

 

A) voit ilmoittaa minulle valmiin neljän koiran joukkueen.

Mikäli ilmoittaudut A-vaihtoehdon mukaan niin valitkaa joukkueesta joukkueenjohtaja joka ilmoittaa minulle koko joukkueen tiedot. Tarvitsen seuraavat tiedot: koirien kutsuma- ja viralliset nimet, koirien syntymäajat, ohjaajien nimet sekä koirien säkäluokka, kilpailuluokka sekä joukkueenjohtajan nimen ja osoitteen. Lisäksi teidän tulee keksiä joukkueelle nimi.

 

TAI

 

B) voit ilmoittaa minulle, mikäli haluat mukaan, niin etsin sinulle kivan joukkueen!

Jos sinulla ei ole joukkuetta valmiina mutta mielit mukaan, niin ilmoita minulle tiedot itsestäsi ja koirastasi (koiran kutsuma- ja virallinen nimi, koiran syntymäaika sekä säkä- ja kilpailuluokka. Pyrin löytämään sinulle joukkueen!

 

Borderterrierikerho tarjoaa jäsenilleen tämän hauskuuden, eli kerho maksaa jokaisen osallistujan ensimmäisen koiran osallistumismaksun.

 

Ilmoittautumiset 30.4. mennessä osoitteeseen petra.barlund[at]gmail[dot]com

 

Terv. Petra Bärlund-Hämäläinen (0400-774791)