Agilityn rotumestaruuskisat Vantaalla 9.9.2017

Rotumestaruudet ratkotaan Ojangon koiraurheilukeskuksessa Border Agility Teamin (BAT) ulkokentällä lauantaina 9.9.2017 virallisten kilpailujen yhteydessä.

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kisat käydään C-(hyppy) ja B- (agility) radoilla. 

Hyppyradalta (C-rata) tuloksen saaneet jatkavat ratkaisevalle agilityradalle (B-rata).

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta. Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan C-radan virallisen kisan perään. Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat ensimmäiseltä hyppyradalta (C-radalta) tuloksen jatkavat ratkaisevalle seuraavalle agilityradalle (B-rata). Radat suoritetaan mini-medi järjestyksessä.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1-2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan sunnuntaina 10.9.2017. Se on edellytys mestaruuskisaan osallistumiselle.

1-2 - luokan koirakot huomioikaa seuraava:
Lähettäkää virallinen kisailmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Tiina Suvaselle, mikäli osallistutte Borderterrierikerhon mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.
Tiina Suvanen p. 0503501892, tiina.suvanen[at]icloud[dot]com

Lisätietoja kisoista löytyy www.bat.fi/kisat ja SAGIn kisakalenterissa ilmoittautumiset kisoihin www.agilityliitto.fi

 

Edustusjoukkueet SM - joukkuekisoihin

Borderterrierikerho ry:n hallitus on päättänyt lähettää vuosittain sekä mini- että medijoukkueen agilityn joukkue SM-kisoihin!

Ilmoittaudu Tiina Suvaselle osoitteeseen tiina.suvanen[at]icloud[dot]com

Nopeat syö hitaat ;)

Agirotuun - vuonna 2017 pidettiin ainaki ilmoituksen mukaan viimeinen Agirotu! Nähtäväksi jää, jatkaako joku taho tätä perinnettä!

Jätetään vuoden 2017 teksti tähän odottamaan...

Luvassa on vauhdikas agilityn suurtapahtuma josta sopivia kisoja löytyy kaikille tasoluokille virallisten ja epävirallisten kilpailujen muodossa. 

Sunnuntaina startataan Agirotu-joukkuekisan merkeissä, lisäksi Open Class -tasoituskisa ja juniorit, nuoret ja seniorit saavat näyttää kykynsä omassa Finnish Open SM-kisassaan. Lisäksi tietysti hieno pukukulkue!

Nyt on aika kasata borderterrierijoukkueet tätä vuotta varten!
 
A) voit ilmoittaa valmiin neljän koiran joukkueen.
Mikäli ilmoittaudut A-vaihtoehdon mukaan niin valitkaa joukkueesta joukkueenjohtaja, joka ilmoittaa koko joukkueen tiedot.
Tarvittavat tiedot: koirien kutsuma- ja viralliset nimet, koirien syntymäajat, ohjaajien nimet sekä koirien säkäluokka, kilpailuluokka sekä joukkueenjohtajan nimen ja osoitteen.
Lisäksi teidän tulee keksiä joukkueelle nimi.

TAI

B)
Jos sinulla ei ole joukkuetta valmiina mutta mielit mukaan, niin ilmoita Jantsulle tiedot itsestäsi ja koirastasi (koiran kutsuma- ja virallinen nimi, koiran syntymäaika sekä säkä- ja kilpailuluokka.
Pyrin löytämään sinulle joukkueen!

Borderterrierikerho tarjoaa jäsenilleen tämän hauskuuden, eli kerho maksaa jokaisen osallistujan ensimmäisen koiran osallistumismaksun.

Borderterrierikerho ry tukee osallistujia, siten että kerho maksaa osallistujan (kerhonjäsen luonnollisesti) ensimmäisen koiran osallistumismaksun Agirotu-joukkuekisaan. Joukkueet voivat olla aloittelevat (ALO)- ja/tai kilpailevat (KILP)-joukkueita.

Borderterrierikerho ry maksaa kisoihin osallistuvan ohjaajan ensimmäisen koiran osallistumismaksun. Osallistujan on oltava kerhonjäsen ja jäsenmaksun on oltava maksettuna kilpailuvuoden maaliskuun loppuun mennessä. Joukkueet voivat olla Aloittelevat (ALO)- ja/tai Kilpailevat (KILP)-joukkueita.

Joukkueet muodostetaan koirakoista, joiden omistaja ja ohjaaja on Suomessa asuva Borderterrierikerho ry:n jäsen. Mikäli borderilla on useampi omistaja, on heidän kaikkien oltava Borderterrierikerho ry:n jäseniä.

Joukkueessa on oltava neljä (4) koirakkoa, lisäksi valitaan mahdolliset varakoirakot, enintään kaksi (2) varakoiraa/joukkue. Joukkueiden kokoamisessa noudatetaan agirotu-tapahtuman virallisia sääntöjä.

Borderterrierin tiedot sekä omistajan/ohjaajan yhteystiedot lähetetään toukokuun aikana jäsenjulkaisussa ja/tai yhdistyksen kotisivulla ilmoitettuun osoitteeseen annettuun määräaikaan mennessä.

Borderterrierikerho ry:n hallitus nimeää joukkueiden kokoajan.

Joukkueeseen valitaan koirakot, jotka täyttävät sekä Borderterrierikerho ry:n valintasäännöt Agirotu-tapahtuman joukkueviesteihin että agirotu-tapahtuman viralliset säännöt..

Joukkueiden johtajat huolehtivat joukkueen ilmoittautumisen. Borderterrierikerho ry maksaa osallistumismaksut joukkueiden jäsenille.

Mikäli joukkue ei pääse osallistumaan joukkueviestiin, joukkueen jäsenet ovat velvollisia toimittamaan joukkueen kokoajalle tarvittavat dokumentit esteellisyydestä (lääkärintodistus, juoksutodistus, yms.) seuraavan kolmen (3) arkipäivän kuluessa agirotutapahtumasta.

Sääntömuutosoikeus on Borderterrierikerho ry:n hallituksella