Borderterrierien agilitymestaruudet 2016
 

Rotumestaruudet ratkotaan Racinel Areenalla Ojangossa Border Agility Teamin (BAT) lauantaina 12.11.2016 virallisten kilpailujen yhteydessä

 

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kilpailu ratkaistaan kolmosluokan agilityratojen perusteella.

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta.
Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan A-radan virallisen kisan perään. Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat ensimmäiseltä agilityradalta tuloksen jatkavat ratkaisevalle seuraavalle agilityradalle.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1-2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan lauantaina 13.11.2016. Se on edellytys mestaruuskisaan osallistumiselle.

Ykkös-kakkosluokan koirakot huom!

Lähettäkää virallinen kisailmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Eija Jantuselle, mikäli osallistutte BT-mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.

Seuraa BATin kotisivujen ja FB-sivujen ilmoittelua tulevista kisoista.
Vielä ei tarkempia tietoja saatavilla.

 

Tervetuloa!

Borderterrierikerho ry 
hallitus

 

 

 

Edustusjoukkueet SM - joukkuekisoihin

Borderterrierikerho ry:n hallitus on päättänyt lähettää vuosittain sekä mini- että medijoukkueen agilityn joukkue SM-kisoihin!

Ilmoittaudu Eija Jantuselle osoitteeseen eija.jantunen @ gmail.com.

Nopeat syö hitaat ;)

 

Agirotuun

Luvassa on vauhdikas agilityn suurtapahtuma josta sopivia kisoja löytyy kaikille tasoluokille virallisten ja epävirallisten kilpailujen muodossa. 

Sunnuntaina startataan Agirotu-joukkuekisan merkeissä, lisäksi Open Class -tasoituskisa ja juniorit, nuoret ja seniorit saavat näyttää kykynsä omassa Finnish Open SM-kisassaan. Lisäksi tietysti hieno pukukulkue!

Nyt on aika kasata borderterrierijoukkueet tätä vuotta varten!
 
A) voit ilmoittaa valmiin neljän koiran joukkueen.
Mikäli ilmoittaudut A-vaihtoehdon mukaan niin valitkaa joukkueesta joukkueenjohtaja, joka ilmoittaa koko joukkueen tiedot.
Tarvittavat tiedot: koirien kutsuma- ja viralliset nimet, koirien syntymäajat, ohjaajien nimet sekä koirien säkäluokka, kilpailuluokka sekä joukkueenjohtajan nimen ja osoitteen.
Lisäksi teidän tulee keksiä joukkueelle nimi.

TAI

B)
Jos sinulla ei ole joukkuetta valmiina mutta mielit mukaan, niin ilmoita Jantsulle tiedot itsestäsi ja koirastasi (koiran kutsuma- ja virallinen nimi, koiran syntymäaika sekä säkä- ja kilpailuluokka.
Pyrin löytämään sinulle joukkueen!

Borderterrierikerho tarjoaa jäsenilleen tämän hauskuuden, eli kerho maksaa jokaisen osallistujan ensimmäisen koiran osallistumismaksun.

Lisätietoja Kirsi Lindroosilta puh 0400 889689.

Borderterrierikerho ry tukee osallistujia, siten että kerho maksaa osallistujan (kerhonjäsen luonnollisesti) ensimmäisen koiran osallistumismaksun Agirotu-joukkuekisaan. Joukkueet voivat olla aloittelevat (ALO)- ja/tai kilpailevat (KILP)-joukkueita.

Borderterrierikerho ry maksaa kisoihin osallistuvan ohjaajan ensimmäisen koiran osallistumismaksun. Osallistujan on oltava kerhonjäsen ja jäsenmaksun on oltava maksettuna kilpailuvuoden maaliskuun loppuun mennessä. Joukkueet voivat olla Aloittelevat (ALO)- ja/tai Kilpailevat (KILP)-joukkueita.

Joukkueet muodostetaan koirakoista, joiden omistaja ja ohjaaja on Suomessa asuva Borderterrierikerho ry:n jäsen. Mikäli borderilla on useampi omistaja, on heidän kaikkien oltava Borderterrierikerho ry:n jäseniä.

Joukkueessa on oltava neljä (4) koirakkoa, lisäksi valitaan mahdolliset varakoirakot, enintään kaksi (2) varakoiraa/joukkue. Joukkueiden kokoamisessa noudatetaan agirotu-tapahtuman virallisia sääntöjä.

Borderterrierin tiedot sekä omistajan/ohjaajan yhteystiedot lähetetään toukokuun aikana jäsenjulkaisussa ja/tai yhdistyksen kotisivulla ilmoitettuun osoitteeseen annettuun määräaikaan mennessä.

Borderterrierikerho ry:n hallitus nimeää joukkueiden kokoajan.

Joukkueeseen valitaan koirakot, jotka täyttävät sekä Borderterrierikerho ry:n valintasäännöt Agirotu-tapahtuman joukkueviesteihin että agirotu-tapahtuman viralliset säännöt..

Joukkueiden johtajat huolehtivat joukkueen ilmoittautumisen. Borderterrierikerho ry maksaa osallistumismaksut joukkueiden jäsenille.

Mikäli joukkue ei pääse osallistumaan joukkueviestiin, joukkueen jäsenet ovat velvollisia toimittamaan joukkueen kokoajalle tarvittavat dokumentit esteellisyydestä (lääkärintodistus, juoksutodistus, yms.) seuraavan kolmen (3) arkipäivän kuluessa agirotutapahtumasta.

Sääntömuutosoikeus on Borderterrierikerho ry:n hallituksella