Agilityn rotumestaruuskisat Vantaalla 2. - 3.2.2019

Rotumestaruudet ratkotaan Ojangon koiraurheilukeskuksessa, Agria Eläinvakuutus Areenalla sunnuntaina 3.2.2019 virallisten kilpailujen yhteydessä.

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kisat käydään C- (hyppy) ja B- (agility) radoilla. Hyppyradalta (C-rata) tuloksen saaneet jatkavat ratkaisevalle agilityradalle (B-rata).Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta. Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan C-radan virallisen kisan perään. Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat ensimmäiseltä hyppyradalta (C-radalta) tuloksen jatkavat ratkaisevalle seuraavalle agilityradalle (B-rata). Radat suoritetaan mini-medi järjestyksessä.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1 ja 2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan lauantaina 2.2.2019. Se on edellytyksenä mestaruuskisaan osallistumiselle.

1 ja 2 - luokan koirakot huomioikaa seuraava:

Lähettäkää virallinen kisa ilmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille. Sen lisäksi ilmoitus Tiina Suvaselle, viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä seuraavana päivänä klo 22 menessä, mikäli osallistutte Borderterrierikerhon mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.
Tiina Suvanen p. 0503501892, tiina.suvanen[at]icloud[dot]com

Lisätietoja kisoista löytyy https://bat-ry.fi/kilpailut/ ja SAGIn kilpailu- ja tuloskalenterista ilmoittautumiset kisoihin https://kitu.agilityliitto.fi

Agilityn tutustumispäivä

Borderterrierikerho järjestää myös agilityn tutustumispäivän ja viime vuonna osallistui 12 koirakkoa. Vuonna 2019 järjestetään toukokuun alussa Ojangossa BAT:n ulkokentillä myös ja mukaan mahtuu 12 koirakkoa. Ilmoitamme tästä myöhemmin facebookissa ja tällä sivulla.

Edustusjoukkueet SM – joukkuekilpailuihin

Borderterrierikerho ry:n hallitus on päättänyt lähettää vuosittain sekä mini- että medijoukkueen agilityn joukkue SM-kisoihin! Ilmoittaudu Tiina Suvaselle osoitteeseen tiina.suvanen[at]icloud[dot]com

Agirotu- vuonna 2017 pidettiin viimeinen Agirotu! Nähtäväksi jää, jatkaako joku taho tätä perinnettä!