Agilityn rotumestaruuskisat Ylöjärvellä 19.8.2018

Rotumestaruudet ratkotaan Ylöjärven koirakerhon (YLÖKK) hallissa Ylöjärvellä sunnuntaina 19.8.2018 virallisten kilpailujen yhteydessä.

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kisat käydään A- (hyppy) ja B- (agility) radoilla. 

Hyppyradalta (A-rata) tuloksen saaneet jatkavat ratkaisevalle agilityradalle (B-rata).

3-luokan koirakot

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

1- ja 2-luokan koirakot

Ykkös- ja kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta. Omassa luokassa kilpailevat koirakot, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon* (kts. ohjeet) kisaan mukaan, suorittavat sunnuntaina 19.8.2018 kolmosluokan radat (A-hyppy ja B-agility) virallisen kilpailun ulkopuolelta. Koirakot, jotka saavat ensimmäiseltä hyppyradalta (A) tuloksen, jatkavat agilityradalle (B). Ratojen A ja B yhteistulos ratkaisee rotumestaruuden.

Rotumestaruuskilpailuun osallistuvien 1- ja 2–luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan lauantaina 18.8.2018. Mestaruuskisaan ei voi osallistua, jos ei ole osallistunut oman tasoluokkansa kahdelle kisaradalle. Agilityvastaavalla (bortk) ja koetoimitsijalla (ylökk) on oikeus hylätä koirakko mestaruuskisoista, jos koirakko ei ole ilmoittautunut etukäteen rotumestaruuskisoihin.

*1- ja 2-luokan koirakot huomioikaa seuraava:
Lähettäkää virallinen kilpailuilmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Tiina Suvaselle, mikäli osallistutte Borderterrierikerhon mestaruuskisaan sunnuntaina 19.8.2018. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.
Tiina Suvanen p. 0503501892, tiina.suvanen@icloud.com

Lisätietoja kisoista löytyy lähempänä ajankohtaa osoitteesta:
http://www.ylokk.net/
sekä SAGIn kisakalenterista. Ilmoittautumiset kisoihin www.agilityliitto.fi