Agilityn rotumestaruuskisat Vantaalla 9.9.2017

Rotumestaruudet ratkotaan Ojangon koiraurheilukeskuksessa Border Agility Teamin (BAT) ulkokentällä lauantaina 9.9.2017 virallisten kilpailujen yhteydessä.

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kilpailu ratkaistaan kolmosluokan C- ja B-ratojen perusteella.

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta

Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan radat virallisen kisan jälkeen. Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat ensimmäiseltä radalta tuloksen jatkavat seuraavalle radalle.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1-2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan sunnuntaina 10.9.2017. Se on edellytys mestaruuskisaan osallistumiselle.

1-2 - luokan koirakot huomioikaa seuraava:
Lähettäkää virallinen kisailmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Tiina Suvaselle, mikäli osallistutte Borderterrierikerhon mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.
Tiina Suvanen p. 0503501892, tiina.suvanen[at]icloud[dot]com

Lisätietoja kisoista löytyy www.bat.fi/kisat ja SAGIn kisakalenterissa ilmoittautumiset kisoihin www.agilityliitto.fi