Agilityn rotumestaruuskisat Vantaalla 9.9.2017

Rotumestaruudet ratkotaan Ojangon koiraurheilukeskuksessa Border Agility Teamin (BAT) ulkokentällä lauantaina 9.9.2017 virallisten kilpailujen yhteydessä.

Bordermestaruuksista kisataan kolmosluokan kisojen yhteydessä. Kisat käydään C-(hyppy) ja B- (agility) radoilla. 

Hyppyradalta (C-rata) tuloksen saaneet jatkavat ratkaisevalle agilityradalle (B-rata).

Molempiin kolmoskisoihin ilmoittautuneet koirakot kisaavat automaattisesti bordermestaruudesta, eikä mitään erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ykkös-kakkosluokan koirakoilla on myös mahdollisuus kisata arvostetusta rotumestaruudesta. Ykkös-kakkosluokan borderterrierit, jotka ovat ilmoittautuneet ennakkoon kisaan mukaan, suorittavat kolmosluokan C-radan virallisen kisan perään. Ne ykkös-kakkosluokan koirakot, jotka saavat ensimmäiseltä hyppyradalta (C-radalta) tuloksen jatkavat ratkaisevalle seuraavalle agilityradalle (B-rata). Radat suoritetaan mini-medi järjestyksessä.

Mestaruuskilpailuun osallistuvien 1-2 – luokkalaisten on myös osallistuttava oman luokkansa viralliseen kisaan, joka kisataan sunnuntaina 10.9.2017. Se on edellytys mestaruuskisaan osallistumiselle.

1-2 - luokan koirakot huomioikaa seuraava:
Lähettäkää virallinen kisailmoittautuminen normaalisti kisajärjestäjille ja sen lisäksi vielä ilmoitus Tiina Suvaselle, mikäli osallistutte Borderterrierikerhon mestaruuskisaan. Tämä siksi, että kisajärjestäjät osaavat huomioida ylimääräiset kisaajat aikatauluja laadittaessa.
Tiina Suvanen p. 0503501892, tiina.suvanen[at]icloud[dot]com

Lisätietoja kisoista löytyy www.bat.fi/kisat ja SAGIn kisakalenterissa ilmoittautumiset kisoihin www.agilityliitto.fi